Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2 [200xX]
Προφίλ
 

 Το τζάκι όπως πρέπει να είναι…”

Διαχρονικός σχεδιασμός - αξιοπιστία - καινοτομία είναι οι τρείς βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα μας, που σας παρουσιάζουμε για να γνωρίσετε και εσείς τις δυνατότητες των σύγχρονων ενεργειακών εστιών καύσεως ξύλου, σε οποιαδήποτε μορφή τους (ένθετες εστίες, σόμπες, τζάκια αμέσου τοποθετήσεως, εστίες pellet κ.α), ως μια αξιόπιστη λύση εναλλακτικής, οικολογικής και προπάντων οικονομικής θέρμανσης.

Η 40χρονη εμπειρία μας στον σχεδιασμό, στην παραγωγή αλλά και στην ολοκληρωμένη υποστήριξη προϊόντων καύσεως ξύλου μας επιτρέπει να παρέχουμε ενεργειακές εστίες υπέρ-υψηλής απόδοσης. Αυτή η εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων για να βρείτε εκείνο που θα μπορέσει να καλύψει κατά το βέλτιστο τις απαιτήσεις σε θέρμανση αλλά και τις εκάστοτε αισθητικές απαιτήσεις χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και μέσα στα πλαίσια του οικονομικού προϋπολογισμού που έχετε ορίσει .

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή και συμμετοχή και με τους Ευρωπαϊκούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε για τον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων που μπορούν να καλύψουν τα παραπάνω κριτήρια.

Κοινό στοιχείο όλων των προϊόντων μας είναι ότι αποτελούν την ιδανική επιλογή ως μορφή εναλλακτικής θέρμανσης αφού μπορούν να καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σε θέρμανση των χώρων για τους οποίους προορίζονται χωρίς την χρήση άλλης θερμαντικής πηγής (π.χ: καλοριφερ) και μάλιστα με μειωμένη κατανάλωση ξύλου.

Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα πλήθος διακοσμήσεων σε κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια ούτως ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη τελική εικόνα οποιασδήποτε εστίας επιλέξετε ή να δημιουργήσουμε μαζί σας την εγκατάσταση και διακόσμηση εκείνη που αντιπροσωπεύει καλύτερα το δικό σας προσωπικό γούστο. Οι πλήρως καταρτισμένοι εγκαταστάτες μας εγγυώνται για την βέλτιστη υλοποίηση της.

Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα πυρίμαχα υλικά σε συνεργασία με διαπιστευμένους Ευρωπαϊκούς Οίκους έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ασφάλεια ενώ είμαστε πάντα σε συνεχή διερεύνηση για να είμαστε ενημερωμένοι για τις οποιεσδήποτε εξελίξεις στον τομέα μας.

Παρέχουμε γραπτή εγγύηση για όλες τις εστίες που διαθέτουμε , πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης και τις φιλικότερες τιμές της αγοράς.

Τέλος για εμάς η σχέση μαζί σας δεν σταματά με την παράδοση της εστίας. Αντιθέτως εκεί ξεκινά. Γι'αυτόν τον λόγο διαθέτουμε άμεσα οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί και ταχύτατη τεχνική υποστήριξη.

Η επιτυχία μας όλα αυτά τα χρόνια αντανακλάται μέσα από τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης που εκφράζουν όλοι οι πελάτες μας.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε και εσείς έναν κόσμο γεμάτο θαλπωρή. Ελάτε και εσείς στον κόσμο της

"ΚΑΡΠΕΤΗΣ τζάκια"

Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3
SSL Certificates