Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2 [200xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 4
  • Κεντρικό Banner Slide 5
  • Κεντρικό Banner Slide 6
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [550xX]

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟ

 

ΑΝΑΓΚΗ   ή ….ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;

 

Το ξύλο ήταν το πρώτο καύσιμο που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος ως πηγή θέρμανσης. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς μας δεν μπορεί να αντισταθεί στο να παρατηρήσει τις ζωηρές φλόγες που παράγονται από την καύση του σε ένα τζάκι ή μια σόμπα. Μετά από χιλιάδες χρόνια αρμονικής συνύπαρξης η θαλπωρή αυτή έχει αποτυπωθεί στα χρωμοσώματα μας.

 

Ακόμα και στην σύγχρονη εποχή η χρήση του παρέμεινε μια αξιόπιστη επιλογή. Ιδιαίτερα στις ημέρες μας η επιλογή αυτή έγινε ακόμα πιο επιτακτική δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών και της ταυτόχρονης αύξησης του κόστους των συμβατικών καυσίμων.

 

Όμως η επιλογή της χρήσης του ξύλου σε οποιαδήποτε μορφή (κούτσουρα, pellet, μπριγκέτες κ.α.) σαν καύσιμο θέρμανσης είναι κάτι περισσότερο από μια λύση ανάγκης για πολλούς. Εάν η εστία που θα επιλέξουμε (ενεργειακό τζάκι, σόμπα, σόμπα pellet, τζάκι με φούρνο κ.α) πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές, είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα και υλικά και διαθέτει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, μπορεί να αποτελέσει μια άριστη επιλογή για ολοκληρωμένη  θέρμανση της κατοικίας μας, με ασφάλεια, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, με έντονο οικολογικό χαρακτήρα και πρωτίστως με μεγάλη οικονομία στην χρήση.

 

Εμείς στην “ΚΑΡΠΕΤΗΣ τζάκια” έχοντας πολύχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό, στην παραγωγή αλλά και στην υποστήριξη ενεργειακών εστιών καύσεως ξύλου υψηλής απόδοσης σας προσκαλούμε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων  που διαθέτουμε,  εκείνο που θα μπορεί να καλύψει τόσο τις απαιτήσεις σε θέρμανση όσο και τον οικονομικό προϋπολογισμό που έχετε ορίσει χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και ανεξάρτητα από το είδος της οικίας.     

 

Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε χαρακτηρίζονται από το τρίπτυχο

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

τα οποίο ανέκαθεν αποτελούσαν οι βασικές μας αρχές στην δραστηριότητα μας.

Διαθέτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, τις πλέον σύγχρονες πιστοποιήσεις με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, επισήμανση CE, κορυφαία οικονομία στην χρήση και στην απόκτηση μιας τέτοιας εστίας αλλά και σύγχρονο design που “δένει” στον χώρο χωρίς να προβληματίζει.

 Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3
SSL Certificates